Wayah esuk
Nalika srengengene seger madangi latar
Akeh wong wadon ayu
Pada tumindak dhewek-dhewek

Wong wadon
Kang pada nggolet pekoleh
Nang pawiyatan dhewek-dhewek
Mlakune pada gipyak
Kringete pada gomrobyos
Among kanggo golet rejeki

Kategori: Geguritan

0 Komentar

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *