SMAN 1 PURWAREJA KLAMPOK

Category - Geguritan

Aku Cah Kerjo

Wayah esuk Nalika srengengene seger madangi latar Akeh wong wadon ayu Pada tumindak dhewek-dhewek Wong wadon Kang pada nggolet pekoleh Nang pawiyatan dhewek-dhewek Mlakune pada gipyak Kringete pada gomrobyos Among...

Follow us

Selamat datang di website resmi SMAN 1 Purwareja Klampok, jangan lupa subrcribe, like dan share